ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Υπογράφει ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη πλησιάζει ο Τσάβι, με το κλαμπ να είναι αισιόδοξο ότι θα ξεπεράσει σύντομα το εμπόδιο της Αλ Σαντ.

Η Αλ Σαντ αντιστάθηκε στην Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε από την αρχή τη θέση της ότι ο Τσάβι δεν φεύγει από το Κατάρ, αλλά όπως όλα δείχνουν η επανασύνδεση του Καταλανού με την ομάδα της καρδιάς του είναι θέμα ημερών ή και… ωρών να επισημοποιηθεί.

Μετά και το ταξίδι των μελών της διοίκησης στο Κατάρ, για να συναντηθούν με τους ατζέντηδες του 41χρονου, αλλά και τις δηλώσεις του ίδιου, που ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Αλ Σαντ κι αισιοδοξεί ότι θα υπάρξει deal μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Το μοναδικό που απομένει είναι να δώσει ο σύλλογος το «πράσινο φως», όμως, ακόμη και στην περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή, οι Μπλαουγκράνα έχουν πάρει την απόφαση να πληρώσουν τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την αποδέσμευσή του. Από τη μεριά του, ο Τσάβι θα έχει ένα τελευταίο τετ-α-τετ με τους διοικούντες την Αλ Σαντ και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή των Καταλανών και την Παρασκευή θα υπογράψει κι επίσημα το συμβόλαιο της πρόσληψής του.

Ο Τσάβι, μάλιστα, φέρεται να έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της Μπάρτσα να είναι παρών έστω από τις εξέδρες για το προσεχές ματς κόντρα στη Θέλτα (6/11). Η επίσημη παρουσίασή του θα οριστεί κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button