Ποδόσφαιρο

Υπάρχουν οι Ούμπιδες και οι Πορτίγια αυτού του κόσμου, τι είναι ο Οριόλ;

Ο Άρης από χθες έχει δεχθεί μία μαχαιριά στην καρδιά με την περίπτωση του Οριόλ Λοθάνο Περέιρα, και μένει να φανεί το ποια θα είναι η στάση του Ισπανού.

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπου σε αυτήν την ζωή όπως θυμηθήκαμε το περσινό καλοκαίρι. Υπάρχουν οι Χαβιέ Ούμπιδες και οι Κριστιάν Πορτίγια αυτού του κόσμου.

Ο Ούμπιδες -και ο κάθε Ούμπιδες- είναι κύριος. Θέλει να στηριχθεί σε αυτά που δούλεψε, αυτά που κατέκτησε, αυτά που του δικαιωματικά του ανήκουν και όχι να πατήσει επί πτωμάτων. Είναι ο άνθρωπος που δεν φίλησε κανένα σήμα, δεν δήλωσε «Αρειανάρα» αλλά όταν του δόθηκε η ευκαιρία να πυροβολήσει την ομάδα, πήρε απλά τα δεδουλευμένα του.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι Πορτίγια αυτού του κόσμου. Άνθρωποι οι οποίοι θα δείξουν το πιο έντονο συναίσθημα, θα πουν ότι σε αγαπούν, ότι ποτέ δεν θα σου έκαναν κακό. Το περασμένο καλοκαίρι είδαμε αυτόν τον άνθρωπο να αποδεικνύει το ότι όλο αυτό είναι μόνο λόγια.

Να χτυπάει τον Άρη εκεί που πονάει, να παίρνει λεφτά που δεν δούλεψε, να μην κάνει την παραμικρή υποχώρηση και μάλιστα να ζητάει τα λεφτά μπροστά και σε ρευστό.

Πλέον έχουμε την περίπτωση Οριόλ, και μένει να φανεί αν θα είναι περισσότερο Πορτίγια ή Ούμπιδες. Αν θα θελήσει να εισπράξει μόνο τα λεφτά που δούλεψε, αν θα είναι θετικός στο να διαπραγματευτεί ή αν απλά θα πάρει χρήματα που δεν δούλεψε, αλλά απλόχερα του τα προσέφεραν οι άνθρωποι που διοίκησαν τον Άρη τα προηγούμενα χρόνια…

Υ/Γ Προφανώς και ότι και να κάνει ο Οριόλ δεν είναι αυτός το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο τιμόνι της ομάδας και με τις κινήσεις τους επέτρεψαν ο Ισπανός να μπορεί να διεκδικήσει αυτά τα χρήματα το 2021…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button