Γενικά

Τσουβέλας: «Σπούδασα Θεσσαλονίκη, έχω πει συνθήματα του Άρη σε παραστάσεις μου»

Στην εκπομπή του Yellow Radio 101.7 “Αθλητικό X-Press” με τον Γιώργο Τότσικα, φιλοξενήθηκε ο γνωστός κωμικός, Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Για την παράστασή του στις 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης:

“Μιας που δε βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα, είπαμε να του αρχίσουμε εμείς. Ξεκινάμε 11 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Γης με τιμή εισιτηρίου στα 9 ευρώ. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη στήριξή του.”

Για τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη:

“Ήμουν στη Βιβλιοθοικονομία στην Σίνδο και έμενα στην Ξηροκρήνη. Δεν ήρθα επειδή είναι ερωτική πόλη δεν το ένιωσα να είναι (είπε χαριτολογώντας και με γέλια)”

Για το είδος της παράστασης του:

“Έχουμε τον κωμικοτροχό, έχουμε πρόσωπα και καταστάσεις και θα είναι πολύ ωραίο θα έχει πολύ γέλιο”

Για το αν έχει ταυτιστεί με κάποιον χαρακτήρα που κάνει:

“Είναι όπως ο αθλητισμός, όπως θα πουν ότι κάποιος έβαλε 2 γκολ αλλά δεν ξες τι δουλειά έχει πέσει από πίσω, το ίδιο ακριβώς και σε αυτό.

Σε παράσταση μου έλεγα και συνθήματα του Άρη. Κάποιοι με έχουν κράξει κιόλας, αλλά καλό θα ήταν να μην παίρνουμε τόσο προσωπικά τέτοια πράγματα.”

Για τον Γιώργο Λέντζα:

“Δεν προσπάθησε να με κάνει Άρειανο, είναι από τους ποιοτικούς Αρειανούς δεν το νοιάζει. Γίνε άνθρωπος να γουστάρεις, αυτό είναι το σύνθημα για τον Γιώργο.”

Για το πως πέρασε το lockdown:

“Πέρασα πολύ ωραία δεν κρύβομαι εμείς στα Μέσα δουλεύαμε κανονικά και έπαιζα και στοίχημα στα φινλανδικά και ρωσικά πρωταθλήματα (είπε με γέλια)”

Για την απόδοση του Άρη να πάρει το πρωτάθλημα:

“Λογικο ναναι ο Ολυμπιακός το φαβορί, έχει καθολική αποδοχή. Παίξτε τον Άρη να πάρει πρωτάθλημα αλλα αρκεί όταν παίζετε στοίχημα να είναι για πλάκα και διασκέδαση.”

Τέλος για την παράστασή του στο Θέατρο Γης:

“Ξεκινάμε 11 Σεπτεμβρίου. Θα είμαστε με τον Θανάση Παπαγεωργίου στη συμπαραγωγή. Δε χρειάζεται να είστε εμβολιασμένοι, μόνο με μάσκες, ό,τι μας επιτρέπει ο νόμος.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button