Γενικά

Τσιτσιπάς: Ζόρικη κλήρωση στο Wimbledon

Πάνω στο ίδιο ταμπλό με Ναδάλ και Μπερετίνι έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα έχει αναμφίβολα δύσκολο έργο για διάκριση στο Λονδίνο.

Μόνο εύκολος δεν θα είναι ο δρόμος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Wimbledon.

Η κλήρωση του κυρίως ταμπλό τον έφερε στην ίδια πλευρά με τον Ράφα Ναδάλ και τον περσινό φιναλίστ του slam (και εξαιρετικό στο γρασίδι) Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος είναι και ο πιθανότερός του αντίπαλος στους «8» εφ’ όσον φτάσει ως εκεί.

Στην 4αδα είναι πιθανότερο να βρει Ναδάλ ή Αλιασίμ, ενώ στο πάνω μέρος του ταμπλό, ο Τζόκοβιτς αναμένεται να βρει τον Αλκαράθ στα προημιτελικά και έναν εκ των Ρουντ και Χουρκάτζ στον ημιτελικό.

Για τον Τσιτσιπά, πρώτος αντίπαλος θα είναι ο Ελβετός qualifier Α. Ρισάρντ, ενώ στον δεύτερο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Τόμπσον (Αυστραλία) και Μπαένα (Ισπανία).

Στον τρίτο γύρο ακολουθεί είτε ο Κύργιος είτε ο Κραϊνοβιτς, ενώ στους «16» πιθανότερο ζευγάρωμα είναι ένας εκ των Σαποβάλοφ και Μπαουτίστα Αγκούτ.

Στα προημιτελικά αν γίνει η έκπληξη και δεν είναι ο Μπερετίνι, πιθανότεροι αντίπαλοι είναι οι Σβάρτσμαν, Ντε Μινόρ και Μπρούκσμπι, ενώ στα ημιτελικά εκτός από τους Ναδάλ και Αλιασίμ, στο ίδιο τέταρτο βρίσκονται οι Ρούνε, Τσίλιτς, Μουζέτι και Φριτς.

Στην πλευρά του Τζόκοβιτς (παίζει με τον Κουόν από την Κορέα στον πρώτο γύρο και πιθανόν με Κοκκινάκη στον δεύτερο), υπάρχουν οι Οπέλκα, Σίνερ (παίζει με Βαβρίνκα στον πρώτο γύρο) και Αλκαράθ στο ίδιο τέταρτο, ενώ στο δεύτερο τέταρτο του πάνω μέρος στο ταμπλό, υπάρχουν οι Ρουντ, Μπάεζ, Χουρκάτζ και Ντιμιτρόφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button