Ποδόσφαιρο

Τσίλιος: «Να μπει με το μαχαίρι στα δόντια ο Άρης, κρίνονται όλοι»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο μίλησε ο Αρειανός προπονητής Κώστας Τσίλιος που έχει περάσει και από τον κίτρινο πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την φιλοξενία που δέχθηκαν στις Σέρρες:

Μας έκανε εντύπωση τόσο η φιλοξενία των ανθρώπων όπως και το πόσο αγαπάει ο κόσμος του Άρη. Είχαν φέρει ένα αυτοκίνητο με ηχεία και παίζανε επί 90 λεπτά τον ύμνο του Άρη.

Δημιουργήθηκε μία ατμόσφαιρα που όλους μας συγκίνησε και εμείς τους αποζημιώσαμε.

Ενώ συνέχισε:

Προσωπικά εγώ όταν βλέπω τον Ντίνο Κούη να είναι σε αυτήν την κατάσταση, κάτι παθαίνω. Έτσι και οι άνθρωποι οι οποίοι ήρθαν. Από την μεριά μας θα πρέπει και εμείς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας κάλεσαν.

Για τον κόσμο του Άρη με τον οποίο μίλησαν:

Αυτήν την στιγμή ο κόσμος του Άρη είναι πικραμένος, αυτό μας μετέφεραν όλοι οι οπαδοί μας, πρέπει να κερδίσουμε αύριο για να έρθει και πάλι η χαρά στον κόσμο.

Όταν ο κόσμος είναι από πάνω σου και φωνάζει δεν γίνεται να μην δίνει το 100%. Η κερκίδα σε ξεσηκώνει, σου δίνει την ζωντάνια, πρέπει να δίνει αυτό που μπορείς. Με τον ΟΦΗ δεν το έδωσες και μετά πας στον Ιωνικό και συνεχίζεις την ίδια ιστορία.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

Πρέπει το προπονητικό τιμ και οι παίκτες να κάνουν την αυτοκριτική τους, ο Άρης πρέπει να κερδίσει, αλλιώς θα μπει σε περιπέτεια. Το πρώτο που πρέπει να διορθωθεί είναι η ψυχολογία της ομάδας. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες αλλά θέλουν το έναυσμα.

Για το αγωνιστικό:

Έχουμε μία καλή άμυνα και μία σωστή σκέψη αλλά χάνουμε στο μεσοεπιθετικό που είμαστε οι καλύτεροι, δεν μπορούμε να βρεθούμε, όχι να κάνουμε φάση. Οι παίκτες αυτοί που ξέρουν πολύ καλή μπάλα πρέπει να βρεθούν μεταξύ τους.

Τώρα θα κριθούν ο προπονητής και οι παίκτες. Πρέπει ο προπονητής να κάνει τις καλύτερες επιλογές, να τις στηρίξει και να μπει αύριο με το μαχαίρι στα δόντια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button