Μπάσκετ

Τρελάθηκαν οι Ισπανοί με το Παλέ! «Απίστευτη ατμόσφαιρα, δεν το έχουμε ξαναδεί»

Έπαθαν… πλάκα οι Ισπανοί φοιτητές που ήρθαν στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα του Άρη με τη Γκραν Κανάρια.

Ο Άρης ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό του ταξίδι απέναντι στην κάτοχο του Eurocup, Γκραν Κανάρια και η ΚΑΕ φιλοξένησε Ισπανούς φοιτητές που είναι στη Θεσσαλονίκη με το πρόγραμμα erasmus.

Εκείνοι μίλησαν στο YellowRadio.gr και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα, την οποία όπως τόνισαν δεν έχουν δει ξανά ούτε στην Ισπανία: «Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη, δεν το περιμέναμε αυτό, στην Ισπανία ο κόσμος δεν ζει το μπάσκετ όπως εδώ».

Ακόμη οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο ήταν τρομερά ικανοποιημένοι/ες με τον τρόπο που τους υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Αυτοκράτορα «Είναι εξαιρετική η φιλοξενία, νιώθουμε σαν το σπίτι μας, μας έδωσαν κασκόλ, είναι όλα τέλεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των Ισπανών γνώριζαν τον Άρη, ενώ κάποιοι μας τόνισαν ότι ήξεραν και τον Νίκο Γκάλη: «Ναι οι περισσότεροι ξέραμε, ξέραμε ότι είναι από τις σημαντικές ομάδες μπάσκετ στην Ελλάδα μαζί με τον Ολυμπιακό, ξέρουμε τον Νίκο Γκάλη».

Για το ματς σχολίασαν ότι «Στην αρχή φοβήθηκε η Γκραν Κανάρια, αλλά μετά βρήκε τον δρόμο της» ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις δικές τους οπαδικές προτιμήσεις υποστηρίζουν τις πιο «δυνατές» ομάδες της Ισπανίας όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button