Ποδόσφαιρο

Τρεις μύθοι για σανοφάγους: Τα εξυγιαντικά παραμύθια που… δεν έχουν δράκο

Μετά από έξι μήνες ταλαιπωρίας ο Άρης κέρδισε το δίκαιο του και έκανε τα… παπαγαλάκια να σιγήσουν.

Το προηγούμενο διάστημα έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα. Από θεωρίες συνομωσίας μέχρι και αναλύσεις που κάνουν κάθε λογικό άνθρωπο να εξετάζει σοβαρά το να πηδήξει από το παράθυρο. Το YellowRadio.gr φρεσκάρει την μνήμη σας με μερικά από τα κορυφαία… μαργαριτάρια που έχουμε διαβάσει.

  1. Ο Άρης δεν πάει στο CAS γιατί φοβάται μία μεγαλύτερη τιμωρία

Αυτός ήταν ο πρώτος -χρονικά- μύθος που είδαμε. Όταν ο Άρης εξέταζε κάθε λύση αρκετοί έσπευσαν όχι απλά να προδικάσουν την τελική επιλογή του νομικού τμήματος των κιτρινόμαυρων, αλλά και την απόφαση του ίδιου του CAS σε περίπτωση που ακολουθούταν η συγκεκριμένη λογική.

Μάλιστα λεγόταν και γραφόταν ότι ο Άρης δεν πάει στο CAS όχι μόνο γιατί δεν θα δικαιωθεί, αλλά γιατί κινδυνεύει και με… υποβιβασμό. Όπως είναι ευνόητο όσοι αναπαρήγαγαν τα παραπάνω μπαίνουν με… φορά στην συζήτηση για το χρυσό βατόμουρο.

2. O Άρης δεν πήγε… καν στο CAS

Αυτό κι αν διεκδικεί βραβείο σεναρίου. Υπήρχαν άνθρωποι που σοβαρά είχαν πιστέψει ότι ο Άρης… δεν πήγε ποτέ στο CAS! Ήταν όλα μία καλοστημένη φάρσα της ΠΑΕ Άρης, η οποία με την βοήθεια των ραδιοφώνων και των σάιτ καλύπτει τον εαυτό της.

Σενάρια που καταλήγουν να θυμίζουν τις αναλύσεις όσων υποστηρίζουν με θέρμη ότι ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ στην Σελήνη. Βέβαια σε λίγο μπορεί να ακούσουμε ότι δεν υπήρχε και ποτέ -6, πλέον τίποτα δεν προκαλεί έκπληξη.

3. Αφαιρέθηκαν οι βαθμοί του ΠΑΣ Γιάννενα για να ευνοηθεί ο Άρης

Τρίτο και… χειρότερο. Ούτε ψήγμα λογικής έχει, ούτε για επιστημονική φαντασία κάνει. Σύμφωνα με αρκετούς… μαχητές του πληκτρολογίου η ΕΠΟ τιμώρησε τον ΠΑΣ Γιάννενα προκειμένου να ευνοήσει τον Άρη. Σύμφωνα λοιπόν με τον αψεγάδιαστο αυτόν τρόπο σκέψης η Ελληνική ομοσπονδία τιμώρησε τον Άρη με αφαίρεση έξι βαθμών και τον ΠΑΣ Γιάννενα με αφαίρεση πέντε προκειμένου να… ευνοηθεί ο Άρης!

Μάλιστα είχαμε και το εξής ατράνταχτο επιχείρημα. Λεγόταν ότι η ΕΠΟ είχε μάθει για την αρνητική τροπή της υπόθεσης του Άρη από το CAS και για αυτό τιμώρησε τους Γιαννιώτες. Εν τω μεταξύ όλα αυτά έγιναν πριν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την ΑΕΚ και «τσεκάρει» το εισιτήριο του για τα πλέι-οφ, αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button