Ποδόσφαιρο

Οι βαθμοί επεστράφησαν, ο στόχος δεν αλλάζει!

Ο Άρης με τη χθεσινή απόφαση του CAS, πήρε πίσω τους έξι “κλεμμένους” βαθμούς και βρέθηκε στην τέταρτη θέση, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την παρουσία του στα πλέι οφ.

Ο στόχος των κιτρινόμαυρων δεν αλλάζει και είναι η εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, που για να γίνει στα σίγουρα, ο Άρης πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή υπολείπεται έναν βαθμό από την ΑΕΚ που είναι τρίτη και με την ψυχολογική “φόρα” που έχει αποκτήσει από την αλλαγή προπονητή και τα θετικά αποτελέσματα, συν την επιστροφή των έξι βαθμών, δείχνει ικανός να τα καταφέρει.

Όπως λέγαμε το προηγούμενο διάστημα ότι η ομάδα δεν πρέπει να επηρεαστεί από την αναμονή της απόφασης για το -6, έτσι δεν πρέπει αυτό να γίνει και τώρα με την επιστροφή τους. Ο Άρης πέτυχε τον πρώτο στόχο της εισόδου στα πλέι οφ, αλλά για να θεωρηθεί η χρονιά έστω εν μέρει πετυχημένη, πρέπει να εξασφαλίσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που αν γίνει θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, που αποτελεί ρεκόρ για τους κιτρινόμαυρους.

Το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση και με του που έγινε γνωστή η επιστροφή των έξι βαθμών ήταν πολύ καλό, αλλά από εκείνη τη στιγμή αυτό που τους τόνισε ο Χερμάν Μπούργος είναι ότι δεν χωρούν πανηγύρια, αλλά η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τα εννιά ντέρμπι που έχει να δώσει η ομάδα ως το τέλος της σεζόν. Ένα πολύ απαιτητικό διάστημα, που θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων να βοηθήσουν για την επίτευξη του στόχου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button