Μπάσκετ

Τραγικός Άρης, κατρακύλα σε όλα τα επίπεδα και βαριά ήττα (75-64) στην Πυλαία

Ένας Άρης άψυχος, χωρίς πλάνο, έπεσε με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία 75-64 και συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα με 2 νίκες σε 5 παιχνίδια.

Ο Άρης ξεκίνησε με τους Σούλερ, Τσάλμερς, Ντραγκίσεβιτς, Ντεκόζι και τον Κουζέλογλου στο αρχικό σχήμα.

Στο ξεκίνημα το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να σκοράρουν εκατέρωθεν, με την συμπλήρωση των τριών πρώτων λεπτών το σκορ να είναι ήδη 11-10.

Ωστόσο, ο Λυκογιάννης στα 4:20 από την λήξη της πρώτης περιόδου αναγκάστηκε να πάρει τάιμ άουτ, αφού είδε τον Άρη να παίρνει διαφορά τεσσάρων πόντων, με τον Κουζέλογλου να γράφει το 13-17 και να πατάει καλύτερα στο παρκέ.

Η διαφορά μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με το τρίποντο του Τσάλμερς (13-20), όμως ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά στη λήξη του δεκαλέπτου με τρίποντο του Παπαντωνίου (27-24).

Στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου πέρασε στο παρκέ ο Μιλόσεβιτς, ο οποίος ήταν αμφίβολος πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Άρης μην έχοντας καθαρό μυαλό, έκανε λάθος επιλογές στην επίθεση, χάνοντας κατοχές και έχοντας μικρό ποσοστό στα σουτ, οδήγησε τους γηπεδούχους στο να μεγαλώσουν εκ νέου την διαφορά, με τον Καμπερίδη να παίρνει τάιμ άουτ στα 7:52, όταν το σκορ ήταν 35-26, με ένα επιμέρους σκορ 18-2.

Η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα να πάνε στη λήξη του ημιχρόνου με το σκορ 47-35.

Ο Άρης συνέχισε να έχει θέματα στην επίθεση, πετυχαίνοντας το πρώτο του καλάθι στο τρίτο δεκάλεπτο με την συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών για το 50-37 από τον ΝτεΚόζι.

Συνεχίζοντας το ίδιο… προβλέψιμο μπάσκετ, χωρίς πλάνο, με λάθη σε επίθεση και κακές άμυνες, οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν την τρίτη περίοδο 63-46.

Στην τέταρτη περίοδο ο Άρης έκανε προσπάθεια να γυρίσει το σκορ, κυρίως με τον Λίτλ από την περιφέρεια και τον… συνήθη ύποπτο για φέτος Κουζέλογλου, ρίχνοντας τη διαφορά στους 9, 2:30 πριν τη λήξη του αγώνα (71-62), όμως ήταν αργά.

Με νέα λάθη των κιτρινόμαυρων δεν κατάφερε κάτι άλλο ο Άρης, ο οποίος ηττήθηκε με 75-64.

Οι διαιτητές: Παπαπέτρου, Σώμος, Πιτσίλκας

Τα δεκάλεπτα: 27-24, 47-35, 63-46, 75-64

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button