Ποδόσφαιρο

Το «respect» της Καρταχένα στον Λόπεθ και το οριστικό αντίο

Μία σύντομη παρουσία είχε ο Κρίστιαν Λόπεθ στην Καρταχένα, με τον Ισπανό πάντως να έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου της ομάδας.

Ο Κρίστιαν Λόπεθ έφυγε ως δανεικός τον Ιανουάριο από τον Άρη για να βοηθήσει την προσπάθεια της Καρταχένα για παραμονή στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Μετά από ένα καλό ξεκίνημα είχε έναν τραυματισμό ο οποίος τον έθεσε εκτός για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Ο έμπειρος φορ μπορεί να μην έπαιξε ξανά, κατάφερε όμως να κερδίσει τον σεβασμό όλου του club.

Βρισκόταν καθημερινά στο προπονητικό κέντρο της Καρταχένα, ενώ στους αγώνες ήταν στην κερκίδα για να χειροκροτήσει και να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του.

Παρά πάντως την καλή εικόνα που είχαν άπαντες για εκείνον, το κεφάλαιο Καρταχένα κλείνει για τον Λόπεθ. Το τελευταίο διάστημα σημειώνεται από Ισπανικά μέσα ότι οι δύο πλευρές έχουν πει το οριστικό «αντίο».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button