ΓενικάΠοδόσφαιρο

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Άλκης πριν τη δολοφονία

Η δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη κρατά ανάστατη από την 1η Φεβρουαρίου μια ολόκληρη χώρα.

Τραγικές φιγούρες από την πρώτη στιγμή οι γονείς του Άλκη, που δείχνουν με κάθε τους εμφάνιση το μεγαλείο της ψυχής τους. Το πρωί, ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, αποκάλυψε στην ΕΡΤ, ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα του παιδιού του. Το μήνυμα που του έστειλε λίγες ώρες πριν βρεθεί αντιμέτωπο με το «τάγμα θανάτου» των χούλιγκαν. Της συμμορίας που βγήκε οπλισμένη και αποφασισμένη να κάνει κακό. Ο Άλκης είχε ξεκινήσει με την παρέα του για βόλτα και έστειλε στους γονείς του μήνυμα να μην ανησυχούν.

Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, που έδειξαν το μεγαλείο της ψυχής τους όταν δέχτηκαν τις συγγνώμες των δολοφόνων του παιδιού τους, συγκίνησαν για άλλη μια φορά. «Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του» λέει ο τραγικός πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή και ξαναφέρνει στο μυαλό του, τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας.

«Στις 20.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber. “Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω”. Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του γιου μου» λέει και δίνει “συλλυπητήρια στα “παιδιά” που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους.

“Κουράγιο στις οικογένειες που κουβαλάνε βαρύτερο σταυρό από τον δικό μας” δίνει ενώ είναι βυθισμένη στο πένθος της για το χαμό του παιδιού της και η μητέρα του Άλκη, Μελίνα. «Αυθόρμητη η παρουσία μου στα κανάλια. Θέλω να βοηθήσω, ώστε ο γεγονός του χαμού του γιού μου να αποτελέσει στοιχείο ένωσης» είναι τα λόγια του Άρη Καμπάνου σηματοδοτώντας την παρουσία τους, ως τη δική τους πρωτοβουλία ενάντια στην οπαδική βία.

Και δίνει το στίγμα της ήρεμης και ώριμης προσωπικότητας του Άλκη, λέγοντας πως “Οταν υπήρχαν εντάσεις και καυγάδες στο σπίτι, αυτός δρούσε πάντα πυροσβεστικά”. Παραδέχεται πως δεν ξέρει ακόμη πόσο έτοιμος είναι να παρευρεθεί στο δικαστήριο και να ακούσει λεπτομέρειες από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του παιδιού του. “Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού” αναφέρει και ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθησαν στον αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας προς τιμήν του Άλκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button