ΓενικάΠοδόσφαιρο

Δολοφονία Άλκη: Δεν χτύπησε και δεν κρατούσε μαχαίρι, υποστηρίζει ο 20χρονος Αλβανός οπαδός του ΠΑΟΚ

Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο 20χρονος Αλβανός οπαδός του ΠΑΟΚ, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ότι είχε περιφερειακό ρόλο, δεν χτύπησε και δεν κρατούσε μαχαίρι, στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο 19χρονος Άλκης και η παρέα του, υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου Αλβανού κατηγορούμενου, όπως αναφέρει το GRTimes.gr.

Όπως είπε ο Παρασκευάς Σπυράτος, η διαδικασία παράδοσης του κατηγορουμένου και η μεταφορά του στις ελληνικές Αρχές εξελίχθηκε ταχύτατα και με επιτυχία.

«Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν χτύπησε. Ο συγκεκριμένος (σ.σ. 20χρονος) δεν έχει καταφέρει χτυπήματα», τόνισε ο δικηγόρος του, υπογραμμίζοντας ότι «ούτε μαχαίρι κρατούσε, ούτε χτύπησε».

Υπογράμμισε δε, ότι επιβεβαιώνεται, εν μέρει, ότι ο 20χρονος κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία, είχε περιφερειακό ρόλο στην δολοφονική επίθεση.

Ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button