Ποδόσφαιρο

Το σκεπτικό της κίνησης του Άρη για τον Ζοάο Κλάους!

Ο Άρης ήθελε έναν φορ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και τελικά μετά από αρκετές αναζητήσεις κατέληξε στον 24χρονο Βραζιλιάνο.

Ο Ζοάο Κλάους, που είναι ο εκλεκτός του Άρη, ανήκει στη Χόφενχαϊμ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης, έχοντας δύο γκολ σε 20 αγώνες. Ο Άρης θα τον αποκτήσει δανεικό για έξι μήνες, με την προοπτική απόκτησης των δικαιωμάτων του στη συνέχεια.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφτιαξε το όνομά του με τη φανέλα της Λασκ Λιντς στο αυστριακό Πρωτάθλημα, καθώς σε 61 αγώνες σημείωσε 24 γκολ, ενώ είχε προηγηθεί η θητεία του στη Φινλανδία με την Ελσίνκι, όπου σε 42 παιχνίδια σκόραρε πάλι 24 φορές!.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Γερμανία, όπου αρχικά αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Χόφενχαϊμ, για να ακολουθήσουν οι συμμετοχές του με την πρώτη ομάδα. Πέρσι παραχωρήθηκε στη Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού, ενώ στην ίδια ομάδα ήταν και μέχρι πρότινος. Συνολικά με τη Σταντάρ έχει μετρήσει 47 συμμετοχές, με εννιά γκολ και δέκα ασίστ. Ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος (1.90μ.) αγωνίζεται στη θέση του φορ και ουσιαστικά ο Άρης τον αποκτά με σκοπό να παίξει είτε μόνος, είτε μπροστά, είτε δίπλα στον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button