Ποδόσφαιρο

Το ουσιαστικό κάλεσμα προς τον κόσμο!

Η ανακοίνωση των εισιτηρίων του ντέρμπι με την ΑΕΚ δημιούργησε πολύ κουβέντα στις τάξεις του Άρη, καθώς οι τιμές είναι μειωμένες σχεδόν σε όλες τις θύρες.

Η απόφαση της ΠΑΕ να ρίξει τις τιμές σχεδόν στο 50%, έτυχε πολύ καλής αποδοχής από τον κόσμο, βλέποντας την ομάδα να προσαρμόζεται στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία προσέλευσης στο γήπεδο για αρκετούς.

Ο Άρης με αυτή την κίνηση θέλει να φέρει τον κόσμο πιο μαζικά δίπλα στην ομάδα την επόμενη Κυριακή, λόγω και της σημαντικότητας του αγώνα, κερδίζοντας παράλληλα και περισσότερους φίλους της ομάδας από την επαρχία.

Πλέον η… μπάλα είναι στην πλευρά του κόσμου, ο οποίος υποδέχθηκε πολύ θερμά και τη γενική είσοδο των 5 ευρώ για τα παιδιά σε όλες τις θύρες.

Να θυμίσουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 4, 5 και 20 ευρώ στις Θύρες 7, 9, ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/, ενώ διατίθενται και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00 & Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button