ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Το μοιραίο λάθος του ΟΦΗ…

Το έχουν κάνει πολλές ομάδες, το έκανε και ο ΟΦΗ. Το μοιραίο λάθος που κοστίζει στους υπόλοιπους και δίνει τρίποντα στον Άρη…

Στα δικά μας μάτια τα πράγματα είναι απλά. Ο Άρης πήγαινε για την νίκη στην Κρήτη, απέναντι σε μία επικίνδυνη αλλά κατώτερη ομάδα. Για καλή μας τύχη όμως ο ΟΦΗ είχε τα πράγματα διαφορετικά στο μυαλό του.

Την τελευταία εβδομάδα από την ομάδα και τα μέσα του ΟΦΗ το παιχνίδι είχε έναν χαρακτήρα ντέρμπι. Υπήρχε η αίσθηση ότι ο Άρης ήταν «στα ίδια» με την ομάδα της Κρήτης.

Έτσι μπήκε στο γήπεδο κιόλας ο ΟΦΗ. Για να παίξει με έναν αντίπαλο ίσο, για να επιτεθεί και να παίξει ποδόσφαιρο.

Δεν πήγε με την πεντάδα στην άμυνα που αναμενόταν, και ακόμη και αν είχε προβλήματα στα μετόπισθεν προτίμησε ένα 4-3-3, παρά το ότι έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πίστευε ότι μπορεί να κερδίσει ακόμη κι έτσι.

Αυτό πλήρωσε άλλωστε. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε αυτήν την νοοτροπία, βρήκε κενούς χώρους και τιμώρησε τον αντίπαλο της.

Γιατί πολύ απλά ο Άρης είναι καλύτερος και ποιοτικότερος. Σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο. Είναι πολύ καλύτερος από όσο νομίζουν και από όσο θέλουν ενδεχομένως να παραδεχτούν.

Αυτό βέβαια βολεύει. Λέγαμε στην αρχή ότι μέχρι να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο Άρης θα τελειώσει ο πρώτος γύρος. Ο α’ γύρος τελείωσε, ο Άρης είναι πρώτος και ακόμη συνεχίζουν να τον αντιμετωπίζουν λες και είναι ο έκτος ή έβδομος της βαθμολογίας.

Όσο συνεχίζεται αυτή η αντιμετώπιση η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα είναι πολύ χαρούμενη να πάρει τους τζάμπα βαθμούς που της δίνονται. Και μέχρι να αντιληφθούν όλοι τι είναι ο φετινός Άρης ίσως είναι και πολύ αργά…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button