Μπάσκετ

Το Λαύριο παίζει στους ομίλους του BCL και ζήτησε το ΣΕΦ!

Το Λαύριο θα εξαργυρώσει τη φετινή πορεία του ως τους τελικούς της Basket League με τη συμμετοχή του στους ομίλους του Basketball Champions League, ζητώντας να δώσει τους εντός έδρας αγώνες του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο προπονητής  του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης ήταν ξεκάθαρος έπειτα από το sweep στη σειρά με τον Κολοσσό και την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Έλληνας κόουτς είχε αναφέρει όσον αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας του: «Είναι κάτι που συζητάμε. Το Λαύριο, όλη η πόλη κάνει τα πάντα για να παίξει Ευρώπη»!

Σε μια σεζόν γεμάτη υπερβάσεις, το Λαύριο έφτασε ως τους τελικούς της Basket League, πέτυχε μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον θέλει να παίξει ξανά στην Ευρώπη έπειτα από τη σεζόν 2018-19. Τότε η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Λαυρίου ολοκληρώθηκε στον α’ προκριματικό του FIBA Europe Cup, όταν αποκλείστηκε σε διπλούς αγώνες από την ουκρανική Ντίνπρο.

Πλέον θα συμμετάσχει στους ομίλους του Basketball Champions League, δηλώνοντας συμμετοχή στη διοργάνωση της διοργάνωση της FIBA. Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει με την έδρα που θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες του, καθώς το κλειστό της Λαυρεωτικής δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Το Λαύριο για να φτιάξει το δικό του γήπεδο στα πρότυπα που απαιτεί η διοργάνωση χρειάζεται να καταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει, ζήτησε να χρησιμοποιήσει το ΣΕΦ. Η διοίκηση του φαληρικού σταδίου είναι θετική προς αυτή την κατεύθυνση ωστόσο πρέπει να συνεννοηθεί με τον Ολυμπιακό που χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button