Ποδόσφαιρο

Το κάνουν όπως ο Ερέρα! Ο Μπάσα σέντερ μπακ στην Ελβετία

Mπορεί στην Ελλάδα αυτή η επιλογή να είχε εφιαλτικά αποτελέσματα, όμως στην Ξαμάξ ο Μπάσα ετοιμάζεται να καθιερωθεί ως κεντρικός αμυντικός για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Ο Αλβανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη βρίσκεται πλέον στην Challenge League της Ελβετίας (σ.σ. δεύτερη κατηγορία της χώρας) και κάνει την δική του προσπάθεια για να βοηθήσει την Ξαμάξ να κατακτήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Στην φυσικά του θέση δεν τα πάει καλά. Συγκεκριμένα στα ματς που χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος, ο Αλβανός πρώην διεθνής είχε μετρήσει μόλις δύο νίκες σε δεκατέσσερα ματς που έπαιξε για τουλάχιστον 45 λεπτά.

Αυτό όμως άλλαξε στο τελευταίο -κρίσιμο- παιχνίδι με την Βίντερτουρ όπου ο προπονητής του επέλεξε να αλλάξει την κατάσταση και να τον χρησιμοποιήσει ως στόπερ, με εξαιρετικά μάλιστα αποτελέσματα.

Η ομάδα του κράτησε το «μηδέν» πήρε την νίκη και ο προπονητής του προσανατολίζεται -σύμφωνα με το Ελβετικά μέσα- να τον διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα καλά σχόλια για την παρουσία του 34χρονου στα στόπερ πάντως δεν ταιριάζει σε αυτό που είχαμε ζήσει στον Άρη, όταν και ήταν ο παρτενέρ του Μεργκίμ Μάβραϊ στο ΑΕΚ-Άρης με αποτέλεσμα την ήττα με σκορ 4-0…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button