Ποδόσφαιρο

Το… αήττητο των προπονητών επί εποχής Καρυπίδη!

Ο Άκης Μάντζιος συνέχισε τη παράδοση μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Είναι γνωστό πως από τη στιγμή που ο Άρης επέστρεψε στη πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές προπονητών (8 στον αριθμό), δίχως να έχει βρει σταθερότητα στον συγκεκριμένο τομέα.

Ένα κοινό, ωστόσο, που έχουν όλοι οι προπονητές που ήρθαν ως μόνιμοι στον Άρη από το 2018/19 και μετά, είναι το γεγονός πως δεν έχουν ηττηθεί στο ντεμπούτο τους στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά, ο Πάκο Ερέρα είχε επικρατήσει με 0-3 επί της Λαμίας, στον αγώνα-επιστροφή του Άρη στη Superleague. Ο διάδοχος του Ισπανού, ο Σάββας Παντελίδης, πήρε μια… τρελή νίκη στο πρώτο του ματς, αφού ο Άρης είχε επικρατήσει του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-2, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Γιουνές στις καθυστερήσεις.

Το Φθινόπωρο του 2019 και μετά την παραίτηση του Παντελίδη, ήταν η σειρά του Μίκαελ Ένινγκ να πάρει τη νίκη στο ντεμπούτο του, νικώντας με 0-1 τη Ξάνθη, καθώς ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα. Ακολούθησε η πρώτη προπονητική θητεία του Άκη Μάντζιου στον Άρη, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με 2-2 στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια του Μάντζιου, σειρά πήρε ο Χερμάν Μπούργος, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Άρης κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ατρόμητο (2 γκολ ο Μαντσίνι και 1 ο Ιτούρμπε). Η απομάκρυνση του Αργεντίνου έφερε στους «κιτρινόμαυρους» τον πολύπειρο Άλαν Πάρντιου, που πραγματοποίησε εμφατικό ξεκίνημα, επικρατώντας με ανατροπή (2-1) επί του Ολυμπιακού, με τα γκολ των Μαντσίνι και Πάλμα.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Τόλη Τερζή να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή στον Άρη, με τη πρώτη του εμφάνιση να είναι… ευρωπαϊκή, καταλήγοντας με ισοπαλία στην Αρμενία απέναντι στην Αραράτ (1-1).

Εχθές ήταν ο Απόστολος Μάντζιος αυτός που ξεκίνησε μια ακόμα θητεία στον πάγκο του Άρη, με το ντεμπούτο του να είναι νικηφόρο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, συνεχίζοντας την εν λόγω παράδοση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button