Γενικά

Τοξοβολία: Ζημιά 50.000 ευρώ από την ληστεία στο ΟΑΚΑ, άρπαξαν μέχρι και βέλος και τόξο

Οι ληστές στο ΟΑΚΑ άρπαξαν πολύτιμη λεία από την Ολυμπιακή εγκατάσταση της τοξοβολίας και μετά την καταγραφή της ζημιάς, ξεκινά η αποκατάσταση.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, η ληστεία έγινε σε δύο φάσεις. Η πρώτη ήταν την Δευτέρα όταν και μπήκαν στον χώρο αρπάζοντας ηλεκτρολογικό εξοπλισμο. Την επομένη, αφού χτύπησαν και λήστεψαν τον φύλακα, άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Στην καταγραφή της ομοσπονδίας, διαπιστώθηκε πως έλειπε όλος ο εξοπλισμός ενός αθλητή, καθώς και τηλεοράσεις, ασύρματοι, χρονόμετρα, ηχητικές εγκαταστάσεις, τόξα και βέλη, συνολικής αξίας περίπου 50.000 ευρώ!

Οπως τόνισε ο Γ.Γ. Της ομοσπονδίας, κ. Ρέρρας, το προπονητήριο πλέον με αυτή τη ζημιά δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε καν προπονητικά.

Ήδη η ομοσπονδία έχει επικοινωνήσει με τον διευθυντή του ΟΑΚΑ, κ. Χαλιορή, αλλά και με το υφυπουργείο Αθλητισμού και ήδη ξεκινά η αποκατάσταση στις εγκαταστάσεις, αρχικά με τα ηλεκτρολογικά. Στην ομοσπονδία ελπίζουν αυτό το σκέλος να λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να τοποθετηθεί ξανά νέος εξοπλισμός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button