ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αμφιβολίες για Μουκόκο: Μπορεί να είναι 22 και όχι 18 ετών!

Μετά το νέο σκάνδαλο με τις πραγματικές ηλικίες της U17 του Καμερούν, υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως κάτι τρέχει με τον Γιουσουφά Μουκόκο της Ντόρτμουντ.

Ο Γιουσουφά Μουκόκο στα 18 του θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης και η Ντόρτμουντ δύσκολα θα τον κρατήσει στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Όμως ίσως τελικά δεν είναι… ταλέντο, αλλά έτοιμος παίκτης, καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από ό,τι είναι δηλωμένος. Δηλαδή 22 ετών!

Μετά τις αποκαλύψεις για τις ψεύτικες ηλικίες στην U17 του Καμερούν, προκύπτουν ενδείξεις πως ίσως και ο άσος της Μπορούσια να έχει δώσει ψεύτικα στοιχεία. Ο Μουκόκο μεγάλωσε ως τα 10 του με τον παππού και τη γιαγιά του στην πόλη Γιαουντέ του Καμερούν, προτού μετακομίσει στο Αμβούργο, όπου ζούσε ο πατέρας του έχοντας πάρει τη γερμανική υπηκοότητα από το 1990. Μάλιστα, λέγεται πως υπάρχει και ένα πιστοποιητικό γέννησης που αποτελεί ενοχοποιητικό στοιχείο και το οποίο έχει στείλει ο πατέρας του Μουκόκο σε δημοσιογράφο.

Ο Μουκόκο, που ήταν στην αποστολή της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει φέτος 22 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ντόρτμουντ. Οι επιδόσεις του από τις μικρές ηλικίες ήταν εντυπωσιακές, αν και είχε κατηγορηθεί πως όχι απλώς… μεγαλόδειχνε, αλλά ίσως ήταν και κάποια χρόνια μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button