Μπάσκετ

Τολιόπουλος: «Να σταματήσουμε τον Ντόνσιτς»

Τι δήλωσε ο Βασίλης Τολιόπουλςο μετά τη νέα νίκη της Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε την ταυτότητά μας, δεχθήκαμε 30 πόντους μόνο νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Όλα αυτά ήταν ένα μάθημα να μάθουμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε για τη δύσκολη συνέχεια.

Δεν είχαμε το μυαλό μας στο ματς του Σαββάτου. Όλοι έχουμε πει ότι είναι παιχνίδι το παιχνίδι, πρέπει να κοιτάμε τι έχουμε μπροστά μας. Είχαμε την Αίγυπτο τώρα, από αύριο θα δούμε το επόμενο παιχνίδι.

Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Σλοβενία. Όλοι ξέρουμε ότι η Σλοβενία είναι μία πολύ επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια. Έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θα ετοιμάσουμε το πλάνο μας. Θα ξεκινήσουμε από τον Ντόντσιτς να τον σταματήσουμε και από εκεί και πέρα ελπίζουμε να κερδίσουμε και να πάμε στον τελικό.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια η ομάδα με μπροστάρη αυτόν πετυχαίνει. Όλοι ξέρουν τον ρόλο τους και περιμένουν τις πάσες τους ή το τι θα δημιουργήσει με την μπάλα στα χέρια. Οπότε θα δούμε πως θα τον σταματήσουμε, αλλά σίγουρα σεβόμαστε όλη την ομάδα και τους υπόλοιπους παίκτες.

Δε μας νοιάζει ιδιαίτερα τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αν είναι έτοιμες, αν έχουν χημεία. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, πιστεύω ότι έχουμε χτίσει μία πολύ καλή χημεία, ότι είμαστε δεμένοι, ότι παίζουμε ωραίο μπάσκετ, είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα, έχουμε την ταυτότητά μας και δεν έχουμε να βοηθούμε κάτι νομίζω. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο πιστεύω είμαστε αρκετά καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ και όπως είπε και ο κόουτς πίεση δεν πρέπει να έχουν όσοι έχουν δουλέψει τόσο πολύ.

Είναι τρομερή εμπειρία για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που είμαι στη 12αδα της Εθνικής το καλοκαίρι, το απολαμβάνω, θέλω να βοηθάω κάθε μέρα την Ελλάδα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας.

Πολύ καλά η σχέση μου με τα άλλα παιδιά. Όλοι έχουμε χημεία μεταξύ μας, μία άριστη σχέση, όλοι γνωριζόμαστε χρόνια, οπότε όλο αυτό έχει δέσει πολύ ωραία. Μακάρι να πάμε στους Ολυμπιακούς, το εύχομαι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button