Ποδόσφαιρο

Τι περιμένει ο Άρης από το CAS

Ποιες είναι οι υπόλοιπες υποθέσεις που έχουν στείλει στο δικαστήριο της Λωζάνης οι κιτρινόμαυροι, μετά τη χθεσινή του Αντόνιο Καλσάδο…

Πολύ συχνός… πελάτης του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι ο Άρης, ο οποίος έχει αρκετές εκκρεμείς υποθέσεις, για τις οποίες περιμένει τις αποφάσεις του. Η χθεσινή ήταν αρνητική για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η οποία είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει ένα ποσό περίπου 100.000 ευρώ στον Αντόνιο Καλσάδο.

Αυτή ήταν μία ακόμη από τις παλιές… αμαρτίες που καλείται να πληρώσει η νέα ΠΑΕ Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ποιες όμως είναι ακόμη οι υποθέσεις που έχει στείλει ο Άρης στο CAS και πότε περιμένει τις αποφάσεις…

1. ΥΠΟΘΕΣΗ -6 (ΛΑΣΚΟΦ): Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, που επικυρώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, για την αφαίρεση έξι βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της φετινής σεζόν είναι αυτή που “καίει” αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του Άρη. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει προσφύγει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητάει να μην ισχύσει αυτή η εξοντωτική ποινή. Αν και αρχικά η ενημέρωση μιλούσε για εκδίκαση μέσα στο Νοέμβριο, φαίνεται ότι θα πάμε έναν μήνα πίσω, με την απόφαση να αναμένεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε ότι ο Άρης σε περίπτωση αρνητικής τροπής, έχει το δικαίωμα να προσφύγει ξανά στα ελληνικά δικαιοδοτικά όργανα, μέσα σε έναν χρόνο από την πρώτη απόφαση.

2. ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ (ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ): H πρωτόδικη απόφαση της FIFA ήταν για απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, λόγω της υπογραφής συμβολαίου με τον Φιορίν Ντουρμισάι, ενώ υπήρχε απαγόρευση. Η ανακοίνωση της απόφασης του CAS έχει πάρει μέχρι τώρα έξι αναβολές, με την τελευταία ημερομηνία να είναι στις 18 Οκτωβρίου και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, όσον αφορά το χρόνο που τελικά θα βγει. Πάντως στις τάξεις του Άρη επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα κάνει κανονικά μεταγραφές και τον Γενάρη.

3. ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΛΑΘΟΥΕΛΟΣ: Ένας ακόμη παίκτης από το παρελθόν έχει κερδίσει την πρωτόδικη απόφαση από τη FIFA, για ένα ποσό που με τις προσαυξήσεις φτάνει τις 100.000 ευρώ. Μιλάμε για έναν παίκτη που φόρεσε τη φανέλα του Άρη για έναν μόνο χρόνο (τη σεζόν 2006-07). Η ΠΑΕ Άρης έχει προσφύγει και για τη δική του περίπτωση στο CAS και περιμένει την ενημέρωση για την ημερομηνία κατά την οποία θα εκδικαστεί η δική του υπόθεση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button