Μπάσκετ

Τι μάθαμε από την συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ (+poll)

Συνέντευξη τύπου έδωσε η ΚΑΕ Άρης για να μιλήσει τόσο για το τι έγινε μέχρι σήμερα, αλλά και για την επόμενη ημέρα.

Σίγουρα δεν ακούστηκαν πράγματα που κάποιος δεν περίμενε, αλλά μπόρεσαν να βγουν κάποια συμπεράσματα βάση των όσων ακούστηκαν. Ακόμη και πράγματα που ήταν γνωστά, επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την ΚΑΕ.

Μάθαμε για τις δύο εταιρίες. Μάθαμε ότι οι άνθρωποι για τους οποίους μίλησε ο Λέσιτς δεν έχουν δείξει σοβαρότητα. Ότι ούτε το απαραίτητο ραντεβού έγινε, ούτε καν ο Άρης το ΑΦΜ τους.

Μάθαμε ότι η δεύτερη εταιρία είναι σοβαρή. Γνωστό ήταν μεν, αλλά είναι αλλιώς να ακούγεται από επίσημα χείλη. Μάθαμε επίσης ότι θα χρειαστεί χρόνος, οπότε προ στιγμήν πάμε ως έχουμε.

Μάθαμε τους μεσεγγυούχους της ΚΑΕ Άρης. Δεν αλλάζει τίποτα στην κατάσταση της ομάδας, αλλά ο κόσμος είχε την αγωνία για το που βρίσκονται οι μετοχές του μπάσκετ. Μπορεί να μην γνωστοποιήθηκαν όλοι, αλλά ακούστηκαν τα περισσότερα ονόματα.

Μάθαμε ότι εδώ και 1,5 χρόνο ο Άρης ουσιαστικά είναι «στα ίδια» στο οικονομικό. Βάση εσόδων εξόδων, ουσιαστικά οι κιτρινόμαυροι είναι συν κάποια ευρώ. Ούτε παραπάνω άνοιγμα έχει γίνει, ούτε έχει μειωθεί το χρέος.

Μάθαμε -ουσιαστικά- ότι πέρυσι έγινε κακή διαχείριση. Ο Άρης χρωστάει ακόμη ένα σεβαστό πενταψήφιο ποσό από την περσινή χρονιά. Ουσιαστικά αν δεν ερχόταν τα λεφτά από το στοίχημα η λογική στην οποία κινήθηκε η ομάδα για την σεζόν 2020-21 θα αποτελούσε -οικονομικό- πρόβλημα.

Ακόμη μάθαμε ότι ο Άρης κάνει κινήσεις για να μπει στο πρόγραμμα των 240 δόσεων, όπως και ότι στο επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσει το θέμα της πολυμετοχικότητας.

Τέλος μάθαμε ότι ο Άρης πλέον έχει αγανακτήσει με την υπόθεση του Παλέ. Η ΚΑΕ αλλάζει τακτική και μένει να φανεί το πως αυτό θα επηρεάσει την στάση της κυβέρνησης.

Είστε πιο αισιόδοξοι για τον μπασκετικό Άρη μετά από όσα ακούστηκαν στην συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button