Ποδόσφαιρο

Τζιφόπουλος: «Όλα οριακά για την Ευρώπη, πρέπει να μείνει ο Σούντγκρεν»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Δημήτρη Οσσανλή:

Για την συνάντηση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη με τον πατέρα του Άλκη Καμπανού:

Είχαμε κατέβει Αθήνα για να συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι που οργάνωσε ο Δήμος Νέου Ηρακλείου για τον Άλκη και κατά της βίας. Εκεί δόθηκε και μία πλακέτα για τον Άλκη, που κάποιος έπρεπε να την πάει στους γονείς του.

Συναντηθήκαμε στο Χαριλάου, πήγαμε στο γήπεδο, μιλήσαμε και του παραδώσαμε την πλακέτα, όλα έγιναν για τον συγκεκριμένο λόγο.

Μας είπε ότι με εμάς μεγάλωσε, ήταν ο Σπυρίδων, Κώστας ο Παπαϊωάνου, ο Γούναρης, ο Δράμπης. Μας χαιρέτησε, έφυγε, μας ευχαρίστησε και τον ευχαριστήσαμε.

Για τον Άρη:

Είναι όλα οριακά, την Κυριακή στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλά, είχαμε και την άτυχη στιγμή με την αποβολή. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, ήμασταν πολύ καλύτεροι και κάναμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ.

Την Κυριακή πρέπει να μπούμε στις 21:00, να συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το πως εξηγείται η διαφορά εικόνας των δύο ημιχρόνων:

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό και καλές μεταβιβάσεις, έγινε και το κακό με την αποβολή του Καμαρά. Μπήκαν όμως στο δεύτερο και άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού, εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά δεν πέτυχαν κάποιο γκολ.

Για το ότι δεν ήταν στον πάγκο ο Μπούργος:

Δεν νομίζω ότι έπαιξε κάποιον ρόλο, οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές, στο δεύτερο ημίχρονο που πήγαν καλά, πάλι δεν ήταν ο προπονητής.

Για την άποψή του για Σούντγκρεν και Γκάνεα:

Τον Σούντγκρεν θα τον κρατούσα σίγουρα, ο Γκάνεα έχει δείξει κάποια πράγματα, αλλά θα πρέπει να κρίνει ο προπονητής, το κατά πόσο μπορεί να χωρέσει στα πλάνα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button