Ποδόσφαιρο

Τεστ υψηλού επιπέδου! Όσα έκαναν φέτος οι «τρεις» που θα αντιμετωπίσει ο Άρης στην Αυστρία

Ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν οι κιτρινόμαυροι στην Αυστρία.

Ο Άρης θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τα προκριματικά του Europa Conference League και φρόντισε να κλείσει φιλικά με κορυφαία Ευρωπαϊκά club.

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν αρχικά τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει κατακτήσει τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα, κατάφερε να μπει δύο φορές στους ομίλους του Champions League, ενώ πέρυσι μπόρεσε να κάνει το double.

Έχει προπονητή τον μεγάλο Ντέγιαν Στάνκοβιτς (σ.σ. χρόνια στην Ίντερ ως ποδοσφαιριστής) και η αξία του ρόστερ των Σέρβων είναι κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γαλατασαράι θα είναι η δεύτερη αντίπαλος του Άρη, και πέρυσι έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Κατέκτησε 84 πόντους, όσους και η Μπεσίκτας αλλά έχασε στο… νήμα την ισοβαθμία.

Στο κύπελλο αποκλείστηκε από την Αλάνιασπορ του Σιώπη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα αγωνιστεί στα προκριματικά του φετινού Champions League.

Τέλος στις 7/7 ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Μόσχας, σε ένα επίσης πάρα πολύ απαιτητικό τεστ. Πρόκειται για την ομάδα που κατέκτησε την τρίτη θέση της Ρωσίας, έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη Σπαρτάκ Μόσχας.

Επίσης η Λοκομοτίβ κατέκτησε και το Ρώσικο κύπελλο, σε μία πολύ καλή για εκείνη χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button