ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τα σενάρια για Μέσι και Μπαρτσελόνα

Έριξε τη «βόμβα» με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Mundo Deportivo» σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και την πιθανότητα επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, για να έρθει κορυφαίο στέλεχός της να φουντώσει… τα σενάρια!

Την ώρα, λοιπόν, που τα σενάρια οργιάζουν μετά το ρεπορτάζ που έκανε όγο για συζητήσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την πλευρά του Μέσι, ήρθε ο οικονομικός αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Έντουαρντ Ρομέου να ρίξει… λάδι στη φωτιά! Πώς το έπραξε; Το υψηλόβαθμο στέλεχος των «μπλαουγκράνα» απάντησε σε ερώτηση για την την πιθανή επιστροφή του Μέσι και τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Μια επιστροφή του Μέσι του χρόνου θα ήταν εφικτή για εμάς, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του με την Παρί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι», υποστήριξε ο Ρομέου επισημαίνοντας πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει, πλέον, προβλήματα με τους μισθούς μετά τις πωλήσεις των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων.

«Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με τις εγγραφές των ποδοσφαιριστών στην La Liga το 2023», τόνισε ο οικονομικός αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button