Ποδόσφαιρο

Τα πλέι οφ θα κρίνουν το μέλλον του Μπερτόγλιο!

Ο 32χρονος Αργεντινός είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν έπιασαν την απόδοση που είχαν την περσινή σεζόν, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όλα να κρίνονται στο μίνι Πρωτάθλημα…

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Χερμάν Μπούργος γνώριζε πριν ακόμη έρθει στον Άρη, είναι και ο Φακούντο Μπερτόγλιο. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε αρκετές συζητήσεις με τον συμπατριώτη του, δεν τον είχε στη διάθεσή του για πολύ χρόνο στα παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο της ομάδας και του ξεκαθάρισε ότι και γι’ αυτόν όλα θα κριθούν στη διαδικασία των πλέι οφ.

Ο Άρης έχει ανάγκη όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς σε ένα μίνι Πρωτάθλημα με πολλούς και συνεχόμενους δύσκολους αγώνες, το μεγάλο ρόστερ είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ένδεια στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται πίσω από τον φορ, με τον Μπαντού Εντιαγέ να καλύπτει τη θέση, λόγω της απουσίας, αλλά και της μέτριας κατάστασης του Μπερτόγλιο.

Ο Αργεντίνος πριν λίγο καιρό είχε κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις όσον αφορά το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται, χωρίς όμως να μπει στην ουσία. Οι αρχικές του απαιτήσεις κρίθηκαν απαγορευτικές από τους κιτρινόμαυρους, που του ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα τα οποία αξιώνει και πλησιάζουν στον διπλασιασμό των αποδοχών του.

Το τελευταίο διάστημα ο Μπερτόγλιο μοιάζει πιο διαλλακτικός και εκφράζει στο περιβάλλον την επιθυμία του να παραμείνει, αλλά όλα θα κριθούν από τέσσερις παραμέτρους. Την απόδοση του Αργεντινού στα παιχνίδια των πλέι οφ, την άποψη που θα σχηματίσει ο νέος προπονητής της ομάδας, την απόφαση του CAS για την απαγόρευση μεταγραφών, αλλά φυσικά και από τις απαιτήσεις του, που πρέπει να συμβαδίσουν με τα δεδομένα του Άρη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button