Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Μάντζιου για την ενδεκάδα

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει για μία ακόμη φορά ο Άκης Μάντζιος, στον καταρτισμό της ενδεκάδας για το σημερινό (11/11, 20.00) παιχνίδι στον Βόλο, με τα περισσότερα να εστιάζονται στο αμυντικό κομμάτι.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά την ομάδα τη φετινή σεζόν να παίζει με τριάδα στην άμυνα, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει ο προπονητής των κιτρινόμαυρων να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει στα μετόπισθεν.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του σε τριάδα τους Γιακούμπ Μπράμπετς (κέντρο), Μάρτιν Μοντόγια (αριστερά) και Βαλεντίνο Φατόρε (δεξιά).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φράνκο Φεράρι και αν αποφασιστεί να παίξει, δεν είναι απίθανο η ομάδα να αγωνιστεί με τετράδα, με τον ίδιο αριστερά και τον Μοντόγια δίπλα στον Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Στην περίπτωση της τριάδας, οι Μιχάλης Παναγίδης (δεξιά) και Τζόναθαν Μενέντες (αριστερά) θα είναι οι δύο φουλ-μπακ, με τη μεσαία γραμμή να αποτελείται από τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Μπίργκερ Βερστράτε και Νέβεν Τζούρασεκ.

Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Λορέν Μορόν, έχοντας κοντά του τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button