Ποδόσφαιρο

Να βγουν μπροστά τα “βαριά χαρτιά”

Η κρισιμότητα της σημερινής (11/11, 20.00) αναμέτρησης στον Βόλο απαιτεί να βγουν μπροστά οι ισχυρές προσωπικότητες του Άρη, για να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει από τα «ισχυρά χαρτιά» της ομάδας, ποδοσφαιριστές δηλαδή οι οποίοι έχουν ρόλο πρωταγωνιστών και πλεονεκτούν των υπολοίπων σε εμπειρία, παραστάσεις και ειδικό βάρος να βγουν μπροστά.

Για παράδειγμα, περιμένει ένα καλό παιχνίδι από τον Βλάντιμιρ Νταρίντα στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς – φέτος – ο Τσέχος δεν θυμίζει σε πολλά τον περσινό εντυπωσιακό μέσο.

Επίσης από τον Λορέν Μορόν να ανακτήσει τα στοιχεία του παιχνιδιού του, αυτά που έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, όταν σκόραρε συνεχώς και κυρίως είχε τρομερή επίδραση στην ανάπτυξη της ομάδας του.

Από τον Μπίργκερ Βερστράτε, ο οποίος μέχρι στιγμής… χωρίζει τα ημίχρονα. Ήταν εξαιρετικός στο πρώτο απέναντι στον Ατρόμητο και εξαφανίστηκε στο δεύτερο, κάνοντας μάλιστα και το “χαζό” πέναλτι με το οποίο οι Περιστεριώτες ανέκτησαν το προβάδισμα.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, του οποίου ο ρόλος έγινε καθοριστικός, καθώς είναι ο μοναδικός που μπορεί να διασπάσει άμυνες μέσα από την ατομική προσπάθεια.

Τέλος από τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να… παίξει και για τον Φαμπιάνο. Μέχρι στιγμής το κάνει ο Βραζιλιάνος για τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος επίσης δεν είναι σταθερός στην απόδοσή του.

Εν τέλει, ο Άρης θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να καταθέσει την προσωπικότητά του στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για να πάρει αυτό που θέλει και να δουλέψει με καλή ψυχολογία στο διάστημα της διακοπής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button