ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Τα λάθη της περσινής χρονιάς να “διδάξουν” για την υπόθεση Φετφατζίδη

Να υπάρξει εξέλιξη -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- πριν την λήξη του καλοκαιριού πρέπει να επιδιώξει η ΠΑΕ Άρης με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αίν είναι στον αέρα, και έτσι μία υπόθεση που φαινόταν “κλεισμένη” έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Αυτήν την στιγμή ο Φετφατζίδης είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η ομάδα και με έναν χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο του πρέπει να αποφασίσει σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί.

Η περσινή σεζόν “δίδαξε” στον Άρη ότι δεν πρέπει να περιμένει την τελευταία στιγμή για να δρα σε ότι έχει να κάνει με συμβόλαια τα οποία λήγουν, ιδίως όταν μιλάμε για τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Έτσι, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Αίν ναυαγήσουν οριστικά οι κιτρινόμαυροι πρέπει να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη υπόθεση και να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι.

Πριν προκύψει η πρόταση από το Ντουμπάι ο Άρης είχε ήδη κάνει μία πρώτη συνομιλία για την ανανέωση του συμβολαίου του “Φέτφα”, πράγμα που δείχνει ότι η ομάδα κινείται στον σωστό δρόμο.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να βρεθεί χρυσή τομή θα πρέπει να εξεταστούν και πάλι όλα τα ενδεχόμενα, για να μην φτάσουν οι κιτρινόμαυροι είτε στο σημείο να τον χάσουν από τον Ιανουάριο (όπως τον Βέλεθ) είτε στο σημείο να διαπραγματεύονται με το συμβόλαιο του να λήγει και τον παίκτη σε πλεονεκτική θέση, όπως με τους Γκάμα, Ματίγια, Κουέστα, Κόρχουτ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button