Μπάσκετ

Τα δεδομένα για την Ευρώπη

Ένα από τα θέματα της χθεσινής συνάντησης με τον Γιάννη Καστρίτη -αλλά και κάτι που απασχολεί τον Άρη εδώ και καιρό- ήταν και η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Το ζήτημα αυτό παραμένει “άλυτο”, καθώς τα χέρια των κιτρινόμαυρων είναι “δεμένα” στην περίπτωση του Basketball Champions League, που είναι και η επιθυμητή διοργάνωση.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν σε αυτή τη διοργάνωση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτές θα προστεθεί και ο Προμηθέας. Αντίθετα το Περιστέρι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να… μετακομίσει.

Κάτι που σημαίνει πως σχεδόν όλες οι ομάδες που βρίσκονται βαθμολογικά πάνω από τον Άρη, επιλέγουν την ίδια διοργάνωση και δημιουργείται υπεραριθμία από ελληνικές συμμετοχές.

Στο τραπέζι υπάρχει και η περίπτωση του Eurocup. Οι όμιλοι του BCL εμπεριέχουν συνολικά 6 αγώνες, που γίνονται ανά δεκαπενθήμερο, ενώ το Eurocup έχει 18 αναμετρήσεις, όντας ένα… μίνι-πρωτάθλημα.

Αυτό πάει να πει μεγαλύτερο μπάτζετ, περισσότερα έξοδα και ανάγκη για εξεύρεση περισσότερων και μεγαλύτερων χορηγών. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων θα βάλουν τα επόμενα 24ωρα στο “ζύγι” όλα τα παραπάνω.

Μετά την αδειοδότηση, η Ευρώπη είναι στο επίκεντρο, ενώ επαφές με τους ιθύνοντες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων πραγματοποιούνται όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button