Ποδόσφαιρο

Τα… βουντού του Λουκάκου και το στοίχημα με τον Ζλάταν

Υπάρχει ιστορία πίσω από τον καβγά του Ρομέλου Λουκάκου με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η παρολίγο… μετωπική σύγκρουση των δύο ποδοσφαιριστών δεν ήρθε τυχαία. Ούτε τα… γαλλικά (βασικά λίγο ιταλικά και λίγο αγγλικά για να είμαστε σωστοί) που ακούστηκαν ήταν τυχαία. «Είσαι γάιδαρος», ήταν η πρώτη ατάκα του Ζλάταν προς τον Ρομέλου, o οποίος του απάντησε: «Πάμε μέσα ρε πουτ… για να δούμε». Φυσικά, ο Ίμπρα δεν θα το άφηνε αναπάντητο αυτό. «Πάρε την μητέρα σου, κάντε βουντού και σκ@τ@». Ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Λουκάκου που… ξέφυγε και αυτός με τη σειρά του: «Άντε γαμ… εσύ και η γυναίκα σου μικρή πουτα…».

Η παραπάνω κόντρα μόνο τυχαία δεν ήταν. Υπάρχει… ιστορία από πίσω, υπάρχει μπόλικο «ψωμάκι» μεταξύ των δύο, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2017-18.

Τα βουντού που ανέφερε ειρωνικά, λοιπόν, ο Ιμπραΐμοβιτς προς τον Λουκάκου αφορούν μια παλιά ιστορία για τον Βέλγο φορ που είχε κάνει… πάταγο στο νησί. Όταν είχε αποχωρήσει ο Λουκάκου από την Έβερτον με προορισμό τη Γιουνάιτεντ, ο εκ των ιδιοκτητών των «ζαχαρωτών», Φαρχάντ Μοσίριείχε κάνει… χαμό με τις δηλώσεις του.

«Χαράμισα δύο καλοκαίρια προσπαθώντας να τον κρατήσω. Το πρώτο καλοκαίρι ξόδεψα τρεις μήνες με αυτόν, τον μάνατζέρ του, την μητέρα του και την οικογένειά του για να καταφέρω να τον κρατήσω. Το δεύτερο καλοκαίρι του κάναμε μια απίστευτη πρόταση, καλύτερη από αυτή της Τσέλσι. Όλα ήταν έτοιμα, αλλά όταν μπήκαμε στο γραφείο ο Λουκάκου κάλεσε την μητέρα του. Ήταν λέει σε ένα προσκύνημα στην Αφρική ή κάπου τέλοσπαντων, έκανε βουντού και του μετέφερε πως της ήρθε το μήνυμα προς πρέπει να πάει στην Τσέλσι», ανέφερε.

Αν μη τι άλλο… περίεργες δηλώσεις που είχαν κάνει έξαλλο τον Λουκάκου, ο οποίος θέλησε ακόμη να κινηθεί και νομικά απέναντι στον εκ των ιδιοκτητών της Έβερτον«Ο Ρομέλου είναι καθολικός και το βουντού και όλα αυτά δεν είναι στα πιστεύω του. Απλώς δεν πιστεύει στην Έβερτον και στο πρότζκετ του κυρίου Μοσίρι», είχε αναφέρει ο μάνατζερ του αλλά η… φωτιά είχε ήδη μπει! Και στάθηκε αφορμή για να το χρησιμοποιήσει ο Ιμπραΐμοβιτς ώστε να τον πικάρει. Δεν ήταν, όμως, η μοναδική φορά που ο Ζλάταν θέλησε να του την πει δημόσια. Σε περσινή συνέντευξη στην «gazzetta dello sport» είχε αναφέρει μια ιστορία τους όταν αγωνίζονταν στην Γιουνάιτεντ.

«Θα πω αυτό για τον Ρομέλου. Μην περιμένετε καλή τεχνική από τον Λουκάκου. Το καλύτερό του στοιχείο είναι η φυσική του δύναμη. Αν όμως με είχε ακούσει…», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του είπα να βάλουμε ένα στοίχημα. Του είπε ότι θα του δίνω 50 λίρες για κάθε φορά που θα κάνει σωστή πρώτη επαφή με την μπάλα. Μου απάντησε τι θα κέρδιζε αν το έκανε σωστά και του είπα τίποτα, απλώς θα γίνεις καλύτερος ποδοσφαιριστής. Για την ιστορία, δεν δέχτηκε το στοίχημα. Προφανώς φοβόταν πως θα χάσει».

Ο Ζλάταν… ζει για να πικάρει αντιπάλους. Του αρέσει αυτό, του αρέσει να «μειώνει» αντιπάλους και να αποθεώνει τον εαυτό του. Του αρέσει να δίνει απαντήσεις μέσα και έξω από το γήπεδο. Όταν η Ίντερ κέρδισε με επική ανατροπή (4-2 από 0-2) τη Μίλαν στις 9 Φεβρουαρίου και ο Λουκάκου πόσταρε στα social media πως «το Μιλάνο έχει νέο βασιλιά» για τον… εαυτό του, ο Ιμπραΐμοβιτς περίμενε την ώρα για να απαντήσει. Και το έκανε οκτώ μήνες αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου όταν οι «ροσονέρι» επικράτησαν 2-1 των «νερατζούρι» και έδωσε την πληρωμένη απάντησή του. «Το Μιλάνο δεν είχε ποτέ βασιλά, αλλά έχουν έναν Θεό»…

πηγή: sport-fm.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button