Ποδόσφαιρο

Συνεχώς ανεβασμένος ο Γκάνεα, δείχνει τι μπορεί να προσφέρει

Ανεβασμένος είναι ο Κρίστιαν Γκάνεα που με τον Παναθηναϊκό έδειξε ξανά το πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι, ιδίως σε ένα παιχνίδι κατοχής.

Ο Ρουμάνος εδώ και μήνες έχει καταφέρει να βρει τον ρόλο του στους κιτρινόμαυρους. Είναι ένα επιθετικό υπερ-όπλο που μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς στο παιχνίδι.

Από την ώρα που μπήκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό άλλαξε την εικόνα της ομάδας, βοηθώντας στην ανάπτυξη, βγάζοντας σέντρες αλλά και απειλώντας με το σουτ του.

Η παρουσία του στο παιχνίδι άλλωστε επιτρέπει στον Άρη να απειλεί και με τους δύο τρόπους, κάτι που δεν συμβαίνει με τους Σούντγκρεν και Σάκιτς. Οι δυο τους έχουν ανάποδο πόδι και έτσι οι σέντρες της ομάδας είναι λιγότερο απειλητικές.

Μάλιστα κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να έδωσε κάποια εύκολα φάουλ, έκανε όμως καλή αμυντική προσπάθεια, δείχνοντας πως ανεβαίνει συνεχώς και στον συγκεκριμένο τομέα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button