Ερασιτέχνης

Συνεργασία του Άρη με τον Εκπαιδευτικό όμιλο Network

Η ανακοίνωση του Α.Σ για τη συνεργασία.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία νέα στρατηγική συνεργασία, με τον εκπαιδευτικό Όμιλο NETWORK.

Ο Όμιλος NETWORK (https://www.networkfoundation.gr/) προετοιμάζει νέες και νέους για εισαγωγή σε αγγλόφωνα Πανεπιστήμια στο εξωτερικό, τόσο για σπουδές α’ πτυχίου (Bachelor), όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές (Master & PhD), ενώ παρέχει και υπηρεσίες προετοιμασίας για εξετάσεις όπως IELTS, GMAT, GRE, TOEFL, SAT, UCAT, LNAT.

Για όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα και ενεργά μέλη του Συλλόγου (και στα μέλη των οικογενειών τους), από 1η Σεπτεμβρίου 2023 και για τα επόμενα 3 έτη, ο Όμιλος NETWORK προσφέρει υποτροφία 30% στα δίδακτρα για την προετοιμασία τους για Bachelor ή Master στο εξωτερικό και υποτροφία 30% στα δίδακτρα για την προετοιμασία τους για τις πιστοποιήσεις Αγγλικής γλώσσας Lower, Advanced και Proficiency, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε δύο οικονομικά τακτοποιημένα και ενεργά μέλη, να κερδίσουν ισάριθμα give away με 100% υποτροφία!

Τα give away αφορούν:

  1. Μία 100% υποτροφία (δωρεάν δίδακτρα) για την προετοιμασία ενός/μίας υποψηφίου/ας για Σπουδές Πρώτου Πτυχίου (Bachelor) σε αγγλόφωνα προγράμματα οποιασδήποτε ειδικότητας, στη Μ. Βρετανία, την Ολλανδία και την υπόλοιπη Ευρώπη, αξίας 4.500€ (αφορά παιδιά της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, καθώς και  Αποφοίτους Λυκείου).
  2. Μία 100% υποτροφία (δωρεάν δίδακτρα) για την προετοιμασία ενός/μίας υποψηφίου/ας για Σπουδές για Μεταπτυχιακά (Master) σε αγγλόφωνα προγράμματα οποιασδήποτε ειδικότητας, στη Μ. Βρετανία, την Ολλανδία και την υπόλοιπη Ευρώπη, αξίας 1,450€ (αφορά άτομα που βρίσκονται στο τελευταίο ή προτελευταίο έτος Πανεπιστημιακής Σχολής).

Οι όροι για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό για δυο πλήρεις (100%) υποτροφίες στον εκπαιδευτικό Όμιλο Network είναι οι εξής:

*Follow @arisac.official & @networkfoundation

*Comment & tag 2 φίλους κάτω από το post

*Μπορείτε να κάνετε όσα σχόλια θέλετε, κάνοντας tag διαφορετικούς φίλους και αυξάνοντας τις πιθανότητές σας!

*Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 12:00.

*Οι δυο νικητές θα ανακοινωθούν κάτω από το ποστ και μέσω προσωπικού μηνύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες: NETWORK Educational Group, Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη. τηλ.: 2310.240394.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button