Μπάσκετ

Κάουαν: «Τιμή μου που είμαι ο αρχηγός του Προμηθέα»

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Άρη στον ΕΣΑΚΕ.

Ο ΕΣΑΚΕ πραγματοποιεί αφιέρωμα στο επερχόμενο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Άντονι Κάουαν να πραγματοποιεί ορισμένες δηλώσεις όσον αφορά τη σεζόν που ξεκινάει και του στόχους του Προμηθέα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικάνου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της σεζόν που πλησιάζει. Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Πάτρα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι και πάλι μέλος της ομάδας.

Ο Προμηθέας έχει εξαιρετικούς ανθρώπους σε όλα τα πόστα, οι οποίοι έχουν καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερώσουν τον σύλλογο στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πιστεύουν σε εμένα και είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι φέτος ο αρχηγός του Προμηθέα Πάτρας.

Ο νέος μας προπονητής, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει μια πολύ σύγχρονη προσέγγιση και φιλοσοφία για το παιχνίδι. Πιστεύω πως θα είμαστε  πολύ ανταγωνιστικοί και έχουμε θέσει υψηλούς στόχους. Ο πρώτος μας στόχος είναι να παίξουμε καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα και να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Φυσικά, έχουμε και  μεγάλες προσδοκίες για τη συμμετοχή μας στο Basketball Champions League, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Εύχομαι μια συναρπαστική σεζόν σε όλες τις ομάδες, στους προπονητές, στους αθλητές και φυσικά στους φιλάθλους. Τα λέμε σύντομα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button