Μπάσκετ

«Συμφώνησε να μείνει στη Φενέρ με μειωμένο μπάτζετ ο Ομπράντοβιτς»

Την πρόθεσή του να παραμείνει, ακόμη και με μειωμένο μπάτζετ, φέρεται να εξέφρασε στη Φενέρμπαχτσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Σίγουρη θεωρεί την παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, ένας Τούρκος δημοσιογράφος!

Όπως αποκάλυψε ο Caglar Torun, οι δύο πλευρές είχαν τηλεδιάσκεψη την περασμένη εβδομάδα, με τον Ζοτς να τονίζει στη διοίκηση της ομάδας πως θέλει να παραμείνει.

Μάλιστα, ο πολύπειρος κόουτς ενημερώθηκε πως το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα είναι μειωμένο, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν τον εμποδίζει να μείνει, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές.

Εφόσον έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Ομπράντοβιτς στη Φενέρ, τότε είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί και η παραμονή αρκετών παικτών, όπως για παράδειγμα του Κώστα Σλούκα, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει στην τουρκική ομάδα, εάν κάνει το ίδιο και ο Ζοτς.

«Η Φενέρμπαχτσε και ο Ομπράντοβιτς είχαν τηλεδιάσκεψη την περασμένη εβδομάδα και ο προπονητής υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστούν οι όροι του συμβολαίου. Αν και το μπάτζετ θα μειωθεί, ο Ομπράντοβιτς θέλει να μείνει και να συνεχίσει», ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button