Ποδόσφαιρο

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η κλήρωση των πλέι άουτ στη Σούπερ Λιγκ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα και των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε. Το «οκ» της κυβέρνησης περιμένουν στη Λίγκα για τους αγώνες κατάταξης.

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης 26/5, με ανακοίνωση του, ενημέρωση για την κλήρωση των πλέι άουτ.

Ανακοίνωση μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει από την Σούπερ Λίγκα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 28/5 ή την Παρασκευή, και η σέντρα θα γίνει σε μία εβδομάδα, την Κυριακή 7/6 δηλαδή, μαζί με τα πλέι οφ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Συνεταιρισμός δεν θα περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής της Ξάνθης, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της Λίγκας για επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14. Η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί την Πέμπτη 4/6.

Αυτό όμως, που περιμένουν στη Λίγκα είναι η έγκριση του πρωτοκόλλου αγώνων από την υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ (αναμένεται την Τετάρτη 27/5) και το «οκ» της κυβέρνησης για να αρχίσουν όλοι οι αγώνες το διήμερο 6-7 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα προκηρυχτεί διοικητικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη και ηλεκτρονικά θα γίνει η κλήρωση των πλέι άουτ.

Η διαδικασία των πλέι άουτ

Στους συγκεκριμένους αγώνες μετέχουν οι ομάδες στις θέσεις 7-14, με τη βαθμολογία που είχαν στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Δηλαδή: Ατρόμητος 32, ΑΕΛ 30, Αστέρας Τρίπολης 30, Λαμία 27, Βόλος 27, Ξάνθη 18, Παναιτωλικός  17, Πανιώνιος 11.

Θα διεξαχθούν,έπειτα από κλήρωση, επτά αγωνιστικές. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9, 10 της κανονικής περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερα εντός έδρας και τρία εκτός. Οι υπόλοιπες θα παίξουν τρία εντός και τέσσερα εκτός, βάσει της ηλεκτρονικής κλήρωσης, πάντα.

Η τελευταία ομάδα μετά τους αγώνες υποβιβάζεται στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ η προτελευταία θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Σούπερ Λιγκ 2.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button