ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Σεντ Λούις Σίτι ο Φιρμίνο

Σύμφωνα με δύο δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα μεταγραφικά του MLS, η Σεντ Λούις Σίτι επιθυμεί την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ.

Ο Τομ Μπόγκερτ ήταν εκείνος που έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στο Twitter το ενδιαφέρον της Σεντ Λουίς Σίτι για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός γνωστοποίησε πρόσφατα την απόφασή του στον Γιούργκεν Κλοπ να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «Ρεντς» και να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι που έρχεται.

Ο νυν αθλητικός διευθυντής της αμερικανικής ομάδας, Λουτζ Πφάνεστιελ είχε συνεργαστεί μαζί του στη Χόφενχαϊμ (Μαρ. 2011-2015), όπου ο Φιρμίνο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, που τον οδήγησαν στην συνέχεια στη Λίβερπουλ.

Αντίστοιχες «επαφές» έχει βέβαια και με τη Φιλαδέλφια Γιούνιον, όπου ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ερνστ Τάνερ είχε συνυπάρξει μαζί του στην Χόφενχαϊμ και με την Νάσβιλ, όπου ο CEO του κλαμπ, Ίαν Άιρ, που είχε δουλέψει μαζί με τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό στη Λίβερπουλ, όπου είχε περάσει από διάφορα πόστα, μεταξύ εξ’ αυτών και ως CEO.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button