ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Τότεναμ “βλέπει” Πίκφορντ για το καλοκαίρι

Στο πρόσωπο του Τζόρνταν Πίκφορντ φαίνεται να έχουν βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γιορίς για τη θέση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με την dailymail, η Τότεναμ θέλει να αποκτήσει τον Τζόρνταν Πίκφορντ από την Έβερτον το καλοκαίρι, ώστε να αντικαταστήσει τον Ουγκο Γιορίς.

Στο βόρειο Λονδίνο, δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν «τίτλους τέλους» στην εποχή του 36χρονου τερματοφύλακα και για αυτό είναι έτοιμοι να πληρώσουν περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ την Έβερτον για να αποκτήσουν τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Αγγλίας.

Το γεγονός πως ο Πικφορντ ανανέωσε πρόσφατα με την ομάδα του Λίβερπουλ για 4.5 χρόνια, δείχνει να μην απασχολεί τόσο τα «σπιρούνια» μιας και θεωρούν πως μία τέτοια μετακίνηση, είναι παραπάνω από εφικτή στην περίπτωση που τα «ζαχαρωτά» υποβιβαστούν.

Εμμέσως πλην σαφώς, αυτό που απορρέει σαν συμπέρασμα, είναι πως η Τότεναμ περιμένει να… υποβιβαστεί η Έβερτον, για να της «αρπάξει» ένα από τα εναπομείναντα αστέρια της στο ρόστερ, μετά και την παραχώρηση του Γκόρντον τον Ιανουάριο στην Νιούκαστλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button