ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ ο Μίκελ Μερίνο

Μετά τις Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, η Άρσενανλ προστέθηκε στη λίστα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων οι οποίοι ορέγονται τον Μίκελ Μερίνο.

Το μέλλον του Ισπανού διεθνή ποδοσφαιριστή φαίνεται πιο περίπλοκο κάθε μέρα που περνάει, καθώς συνεχίζει να είναι μέλος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία, μετά από περισσότερο ένα χρόνο προσπάθειας, δεν κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη (λήγει το 2025) κι αυτό θα την ανάγκαζε να τον πουλήσει τώρα, πριν τον χάσει δωρεάν σε ένα χρόνο.

Ο Μερίνο, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή του ότι μετά το Euro θα μιλούσε με τη Ρεάλ για το μέλλον του, εμφανιζόταν ως ποδοσφαιριστής που θα ήταν στη λίστα επιθυμιών για Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο ή Γιουβέντους.

Τώρα, είναι η αγγλική πύλη «Gunners», με περισσότερους από 400.000 ακόλουθους στο «Χ», που λέει ότι είναι πολύ ελκυστικός παίκτης για τον Μίκελ Αρτέτα, ακόμη περισσότερο λόγω των συνθηκών αγοράς στις οποίες θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα.

Συμπτωματικά ή όχι, η Άρσεναλ ήταν ένας από τους συλλόγους που πριν από λίγους μήνες συνδέθηκε πιο έντονα με μια πιθανή αποχώρηση αυτό το καλοκαίρι ενός άλλου μέσου της Σοσιεδάδ, του Μαρτίν Θουμπιμέντι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button