Ποδόσφαιρο

“Βλέπει” Διούδη για τα γκολπόστ

Μπορεί ο Άρης να υπέγραψε για τρία χρόνια με τον Χουλιάν Κουέστα, ωστόσο κινείται για την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια, με την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη να είναι στο προσκήνιο.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ανοίξει κύκλο επαφών με τον Σωκράτη Διούδη και εξετάζουν την προοπτική απόκτησης του 31χρονου τερματοφύλακα.

Ο πρώην παίκτης του Άρη αγωνίζεται στην πολωνική Ζαγκλιέμπε από τον Ιανουάριο του 2023, με τα γάντια της γράφει 36 συμμετοχές κι έχει συμβόλαιο που…τρέχει μέχρι το 2026. Εκτός από τον Άρη και τη Ζαγκλιέμπε, έχει παίξει επίσης στον Πανιώνιο, την Κλαμπ Μπριζ και τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης βρίσκεται στη Πολωνία ώστε να τρέξει τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος. Εφόσον γίνει αυτό, τότε εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι και ο Άρης θα σχηματίσει μια πολύ δυνατή δυάδα στον άσσο με τον Χουλιάν Κουέστα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον παίκτη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και μια τούρκικη ομάδα, ωστόσο προτεραιότητα σε αυτή τη φάση για τον ποδοσφαιριστή είναι να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Τόσο λόγω της αγάπης του για τον Άρη, όσο και για οικογενειακούς λόγους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button