Μπάσκετ

Στο εξωτερικό συνεχίζει την καριέρα του ο Βαρβούνης

Την επόμενη σελίδα της καριέρας του είναι έτοιμος να γράψει ο Δημήτρης Βαρβούνης, μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στον Άρη.

Ο Δημήτρης Βαρβούνης ήταν επί χρόνια το… alter ego του Γιάννη Καστρίτη. Συνεργάστηκαν μαζί επιτυχημένα επί χρόνια και πέρυσι βοήθησε στο χτίσιμο μίας εξαιρετικής ομάδας.

Μάλιστα δύο φορές κάθισε στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής, με τον Άρη να πετυχαίνει ισάριθμες νίκες. Η αρχή έγινε στη νίκη επί του Προμηθέα στο Παλέ, μετά την αποβολή του Γιάννη Καστρίτη. Το δεύτερο ματς ήταν εκτός έδρας, στο Περιστέρι-Άρης που οι κιτρινόμαυροι πήραν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Πλέον ο Δημήτρης Βαρβούνης θα αποχαιρετήσει -μέχρι νεοτέρας- την Ελλάδα και τον Άρη. Δέχθηκε καλή πρόταση από το εξωτερικό την οποία αναμένεται να αποδεχθεί, εξαργυρώνοντας μία πολύ καλή σεζόν στον Άρη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button