Μπάσκετ

Στον Ηρακλή ο Σταμάτης

Ακόμη μια λύση για την περιφέρεια απέκτησε ο “γηραιός”, που υπέγραψε τον 25χρονο πλέι μέικερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ηρακλής μετρά μία προσθήκη στην περιφέρεια, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Σταμάτη για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον 25χρονο γκαρντ να προστίθεται στις επιλογές του Στέργιου Κουφού, σε Stoiximan Basket League και FIBA Europe Cup.

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Δημήτρη Σταμάτη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Ο Έλληνας παίκτης γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 1996, στην Αθήνα. Έχει ύψος 1,88 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των guard” αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυανόλευκοι.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή, ο Δημήτρης Σταμάτης, υπογράμμισε: “Είμαι χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ηρακλή. Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις για να διατηρηθώ σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν θα χρειαστώ μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να βρεθώ στο επίπεδο ετοιμότητας, που πρέπει και να προσαρμοστώ στη φιλοσοφία του κόουτς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δίνω καθημερινά το 100%, προκειμένου η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button