Μπάσκετ

Προμηθέας: Παρελθόν ο Κασιμίρο, σε αναμονή για Ζούρο

Οι παίκτες του Προμηθέα ενημερώθηκαν για την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού, με τον Ηλία Ζούρο να παραμένει το φαβορί να τον αντικαταστήσει.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λουίς Κασιμίρο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα, κοουτσάροντας για πρώτη φορά στην σπουδαία καριέρα του μακριά από την Ισπανία, εντούτοις δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στους Πατρινούς και απομακρύνθηκε έπειτα από τη συντριβή από την Μπουρζ και το αρχικό 0-3 στο EuroCup. Μια διοργάνωση που οι Πατρινοί θέλουν να κάνουν αξιοπρεπή πορεία, με δεδομένο μάλιστα ότι με το νέο σύστημα διεξαγωγής, στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτες οκτώ, εκ των δέκα ομάδων, που συμμετέχουν στο γκρουπ.

Το ισπανικό μοντέλο, λοιπόν, απέτυχε στον Προμηθέα που θα πορευτεί με νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου. Οι παίκτες των Πατρινών ενημερώθηκαν επισήμως πριν από την αποψινή προπόνηση για την πρόθεση της ομάδας να απομακρύνει τον Κασιμίρο, ενώ η περίπτωση του Ηλία Ζούρου παραμένει προτεραιότητα για τον Προμηθέα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γεωργίας εργάστηκε για τελευταία φορά στην Basket League το 2019, στο σύντομο πέρασμά του από το Περιστέρι. Στα ζητήματα που μένουν να διευθετηθούν, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία, είναι η διάρκεια του συμβολαίου και οι συνεργάτες 55χρονου κόουτς.

Από κει και πέρα, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κασιμίρο, Κώστας Ντούβας, αναμένεται να κοουτσάρει τους Πατρινούς στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη (06/11, 20:00), για την 6η αγωνιστική της Basket League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button