Γενικά

Στην Ευρώπη το Toyota Yaris Cross GR Sport

Η έκδοση GR Sport, που προσθέτει σπορ χαρακτήρα στο Toyota Yaris Cross έκανε το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο.

Toyota Yaris Cross GR Sport

Ύστερα από την παρουσίαση της για την ιαπωνική αγορά πριν από περίπου ένα μήνα, η έκδοση GR Sport του Toyota Yaris Cross έκανε και το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο.

Εξωτερικά, το Toyota Yaris Cross GR Sport ξεχωρίζει από την πιο επιθετική εμπρός μάσκα με το εσωτερικό κυψελωτό πλαίσιο βαμμένο σε γυαλιστερό μαύρο, τον διαχύτη στο πίσω μέρος και τις ζάντες 18″. Φυσικά, η ειδική σήμανση «Gazoo Racing» βρίσκεται τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Toyota Yaris Cross GR Sport

Περνώντας στο εσωτερικό συναντάμε κόκκινες ραφές στα πιο σπορ καθίσματα, στο τιμόνι και στον επιλογέα του κιβωτίου. Παράλληλα ο λογότυπος «GR» κοσμεί το προσκέφαλο των καθισμάτων και το τιμόνι. Τη σπορ ατμόσφαιρα ολοκληρώνουν η δερμάτινη επένδυση στη λαβή του λεβιέ και τα αλουμινένια πεντάλ.

Toyota Yaris Cross GR Sport

Το νέο Toyota Yaris Cross GR Sport απέκτησε επίσης και ένα ειδικά ρυθμισμένο πλαίσιο, με μείωση του ύψους του από το έδαφος κατά ένα πόντο, χάρη στα νέα, πιο σκληρά ελατήρια. Επιπλέον, η υποβοήθηση του ηλεκτρικού τιμονιού επίσης βελτιώθηκε για περισσότερη ακρίβεια στις στροφές. Μέσα στο πακέτο των βελτιώσεων να αναφέρουμε και την ενίσχυση της πλατφόρμας του Yaris Cross σε στρατηγικά σημεία προκειμένου να αυξηθεί η στρεπτική ακαμψία.

Toyota Yaris Cross GR Sport

Η έκδοση GR Sport συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα που αποτελείται από έναν θερμικό κινητήρα 1.5 lt και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 0,76 kWh, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 116 PS.

Toyota Yaris Cross GR Sport

Το βιβλίο παραγγελιών του Toyota Yaris Cross GR Sport στην Ευρώπη θα ανοίξει σύντομα, ενώ το κόστος απόκτησής του για την χώρα μας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button