Ποδόσφαιρο

Σήμερα τα νεότερα για Βελάσκεθ!

Ο Άρης από χθες ενημέρωσε για τη… στροφή του όσον αφορά τον νέο προπονητή της ομάδας, με τον 40χρονό Ισπανό να είναι το φαβορί για να κάτσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών ήταν συνεχείς και τη χθεσινή ημέρα, χωρίς όμως -μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτό το κείμενο- να έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ο γεννημένος στη Σαλαμάνκα κόουτς, έθεσε συγκεκριμένες προϋποθέσεις στους ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να πει το “ναι” και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά.

Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για την ολοκλήρωση των συζητήσεων και την ενδεχόμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Αν αυτή επιτευχθεί, τότε ο Χούλιο Βελάσκεθ αναμένεται να ταξιδέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα για τη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει, να παρακολουθήσει από την κερκίδα το κυριακάτικο (04/09, 21.30) ντέρμπι και στη συνέχεια να… σηκώσει μανίκια.

Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός αν αναλάβει και επίσημα τον κιτρινόμαυρο πάγκο, αναμένεται να φέρει στη Θεσσαλονίκη μαζί του τουλάχιστον δύο συνεργάτες, έναν βοηθό και έναν γυμναστή. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα, για να φανεί αν ο Βελάσκεθ θα είναι ο ένατος προπονητής της εποχής Καρυπίδη στον Άρη, μετά τους Αναστόπουλο, Κωστένογλου, Σπανό, Ερέρα, Παντελίδη, Ένινγκ, Μάντζιο, Μπούργος, με τον Τόλη Τερζή να έχει κάτσει αρκετές φορές ως υπηρεσιακός στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button