Ποδόσφαιρο

Στα καλύτερά του ο Κουέστα!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη έδειξε με την εμφάνισή του και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του στους κιτρινόμαυρους, προσφέροντας ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας.

Ο Χουλιάν Κουέστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ξεκινάει τη σεζόν ως ο δεύτερος τερματοφύλακας του Άρη, ή ως μία από τις βασικές επιλογές, αλλά στην πορεία παίρνει τα γάντια του βασικού και τα κρατάει γερά… Από τη στιγμή που βρέθηκε στο βασικό σχήμα ο 31χρονος Ισπανός (τα κλείνει στις 28 Μαρτίου), δείχνει ότι είναι με διαφορά ο καλύτερος γκολκίπερ που έχει και φέτος ο Άρης στο δυναμικό του.

Το συμβόλαιο του Κουέστα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια συζήτηση, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, καθώς ο Χερμάν Μπούργος είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Ισπανού γκολκίπερ, που φαίνεται έτοιμος να κάνει μία ακόμη «ανατροπή», παραμένοντας κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος συνεχίζει να δουλεύει, χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα, ακόμη και όταν δεν αγωνίζεται, κλείνοντας τέσσερα χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, όπως και ο «κολλητός» του Χαβιέ Ματίγια. Ο Κουέστα ήταν μία ανακάλυψη του πρώην προπονητή του Άρη, Πάκο Ερέρα, που τον έφερε στη Θεσσαλονίκη από την Πολωνία και δικαίωσε σε μεγάλο βαθμό την επιλογή του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button