Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις προπονήσεις, με φόντο τον Παναθηναϊκό

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επανέρχονται στις προπονήσεις, με τον Μπούργος να περιμένει να δει την κατάσταση του Ντάνιελ Μαντσίνι, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι (20/03, 19.00).

Ο Χερμάν Μπούργος έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, έτσι κάνει πάντα, με προπόνηση την επόμενη μέρα του αγώνα για τη σωστή αποθεραπεία και ρεπό στη συνέχεια. Ο Αργεντινός προπονητής του Άρη περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι, που έμεινε εκτός της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, λόγω της κάκωσης στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του.

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ το χτύπημα του Κρίστιαν Γκάνεα στο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρό. Από την άλλη πλευρά ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς, για να τεθεί στη διάθεση του Μπούργος, μετά την επιστροφή του από την Αργεντινή, λόγω της απώλειας του πατέρα του.

Ο 53χρονος τεχνικός των κιτρινόμαυρων θέλει να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, είναι από τα πιο σημαντικά για την επίτευξη του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τα ίδια ζητούμενα και που μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην έδρα του, «καίγεται» για ένα θετικό αποτέλεσμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button