Μπάσκετ

Σοκαριστικά νούμερα για το πως ο Άρης… εξαφάνισε την επίθεση της Μπούντουσνοστ

Ο Άρης ανάγκασε τη Μπούντουσνοστ να κάνει τη χειρότερη βραδιά της σε όλα τα επίπεδα!

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν μία από τις μεγαλύτερες νίκες τους εδώ και χρόνια, κερδίζοντας τη Μπούντουσνοστ των «Ευρωλιγκάτων» παικτών μέσα στο γήπεδο της.

Για να συμβεί αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε η άμυνα της ομάδα του Γιάννη Καστρίτη που υποχρέωσε τη Μπούντουσνοστ σε μία αβυσσαλέα πτώση όσον αφορά την επίθεση της.

Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι ο Άρης ανάγκασε την αντίπαλο του να σκοράρει μόλις 0,8 πόντους ανά σουτ, τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία αντίπαλος των κιτρινόμαυρων στη διοργάνωση που να σκοράρει λιγότερο από έναν πόντο ανά κατοχή!

Αν το πάμε και σε ποσοστό οι Μαυροβούνιοι σούταραν με 38,2%. Πρόκειται για ποσοστό που είναι το χειρότερο της σεζόν για τη Μπούντουσνοστ και πολύ χαμηλότερο από κάθε άλλη ομάδα στη διοργάνωση.

Μιλώντας και για τους πόντους, οι 63 πόντοι είναι η χειρότερη επίδοση της Μπούντουσνοστ στη σεζόν. Πηγαίνοντας και στα λάθη, τα 17 λάθη είναι τα περισσότερα που έχει κάνει η αντίπαλος του Άρη ολόκληρη τη χρονιά, ενώ το ποσοστό λαθών της (23,9%) ήταν επίσης το χειρότερο των Μαυροβούνιων για όλη τη σεζόν!

Με λίγα λόγια ο Άρης υποχρέωσε την αντίπαλο του να κάνει μακράν από τη δεύτερη την χειρότερη επιθετική της εμφάνιση στη σεζόν και κάπως έτσι πήρε μία σημαντική νίκη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button