Ποδόσφαιρο

Σλασκ-Αραράτ: Η καλύτερη -αλλά όχι εύκολη- κλήρωση

Εύκολο είναι να εντοπιστεί η καλύτερη δυνατή κλήρωση για τον Άρη, ενόψει του γ’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

O Άρης έχει 4 πιθανά ζευγάρια -οκτώ πιθανούς αντιπάλους- για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference. Η καλύτερη θεωρητικά κλήρωση θα είναι αυτήν με το ζευγάρι Σλασκ/Αραράτ.

Η Πολωνική Σλασκ είναι η ομάδα με την μικρότερη βαθμολογία στον τρίτο προκριματικό γύρο. Πρόκειται για ομάδα που έχει να παίξει στην Ευρώπη από το 2015 και η αξία της αποτιμάται στα 12,2 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt.

Πέρυσι κατέληξε τέταρτη στο Πολωνικό πρωτάθλημα και φέτος θέλει να κάνει μία ακόμη καλύτερη πορεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σλασκ έχει ένα πολύ δυνατό οπαδικό κίνημα, από τα κορυφαία -αν όχι το κορυφαίο- της χώρας της.

Από την άλλη υπάρχει η Αραράτ από την Αρμενία. Δεν πρόκειται για την γνωστή Αραράτ Αρμίνια αλλά για την Αραράτ Γερεβάν με ένα πρωτάθλημα Αρμενίας, 40 Ευρωπαϊκά παιχνίδια και αξία 3,9 εκατομμύρια ευρώ.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι δείχνει να είναι το πιο αδύναμο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για αντιπάλους που -αν φτάσουμε εκεί- θα πρέπει να υποτιμηθούν. Ιδίως η Σλασκ είναι ένα υπολογίσιμος και «πεινασμένος» αντίπαλος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button